Πολιτική ανάγνωση της Ελληνικής blogoσφαιρας

Πρόσκληση συμμετοχής

Η έρευνα αυτή απευθύνεται σ’ όλους, όσοι διαβάζουν blogs. Η επιτυχίατης έρευνας, λόγω της στενής σχέσης της με το χώρο των blogs βασίζεται στη συμμετοχή και στην υποστήριξη των ελληνόφωνων bloggers. Επιθυμούμε τη συμμετοχή σας αλλά, επιπλέον ζητάμε τη βοήθειά σας στη διάχυση της πληροφορίας σχετικά με την ύπαρξη και διεξαγωγή αυτής της έρευνας.

Μέσα από τα ιστολόγιά σας ή με όποιον τρόπο κρίνετε ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε, ζητάμε να γράψετε ένα ποστ σχετικά με τη διεξαγωγή της έρευνας ή να ανεβάσετε ένα από τα bannersπου υπάρχουν στη σελίδα banner.

 

Η έρευνα αυτή εξετάζει τη λειτουργία της blogoσφαιρας ως μιας νέας δημόσιας σφαίρας και τα blogs ως χώρων άρθρωσης δημόσιου πολιτικού διαλόγου. Νομίζουμε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν γενικότερο ενδιαφέρον αλλά και ειδικό για όσους διατηρούν blog.


Μία και μόνο αναφορά στο ιστολόγιο του καθενός (υπόθεση 2 λεπτών) είναι υπέρ-αρκετή ώστε να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους η πληροφορία ότι επιθυμούμε τη βοήθειά τους . Εάν κάποιος το επιθυμεί μπορεί επιπροσθέτως να χρησιμοποιήσει και κάποιο από τα banners / «πρόσκληση συμμετοχής» που έχουμε δημιουργήσει τα οποία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα banners.

 

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.